Despre clienți

Dacă rezultatele pe care ți le dorești apar după 3 luni, este suficient? Dar după 6 luni, după 12 luni sau după 2 ani? Dar dacă ți-aș spune că viziunea ta asupra propriului corp și asupra fitnessu-lui se va schimba pe parcurs?

 

Nu uita: forma nu este permanentă!
Rezultatele vin prin disciplină și continuitate!

 

Iată câteva idei prin care să îți stabilești obiective realiste pe care să le îndeplinești și pe care să le fixezi în contextul vieții tale:

  • Tu ești responsabil pentru rezultatele tale! Eu sunt aici doar să îți ofer plusul de motivație necesar și să îți arăt o metodă eficientă. Încearcă să îți dorești suficient înainte să te apuci de un plan, iar restul o să vină de la sine.
  • Forma nu este permanentă! Orice persoană care a reușit anumite rezultate poate să regreseze, dacă nu are continuitate. Încearcă să creezi obicei și disciplină pentru eficiență maximă.
  • Nutriția și exercițiile fizice sunt importante în aceeași măsură pentru îndeplinirea obiectivelor, mai ales pentru un începător. Exercițiile reprezintă stimulul în procesul de dezvoltare, iar nutriția ia parte în procesul de recuperare.
  • Evaluează-ți corect forma inițială ca să poți stabili obiective realiste.

 

Iată-i pe câțiva dintre oamenii cu care am colaborat sau colaborez în prezent și pe care i-am ajutat într-o măsură mai mică sau mai mare să realizeze câteva schimbări:

Suport gratuit nutriție și antrenament

Completează cu adresa de email pentru a beneficia de ofertă

Prin apăsarea butonului "Descarcă" confirmi că ești de acord cu Politica de confidențialitate.

Poveștile clienților

image
insta
tiktok
wapp