Despre mine

Salut,

 

sunt Alex Rizea, sportiv natural, antrenor personal de fitness, competitor în culturismul natural, pasionat de fitness, culturism, fotbal, literatură și psihologie, așadar o să avem niște discuții interesante în pauzele dintre exerciții.

 

Anul 2023 a fost bun pentru mine în ceea ce privește competițiile de culturism. Am ieșit campion INBA 2023 (federație de culturism natural) la categoria Men's Athletik și locul II la categoria Classic Physique.

 

Practic fitness-ul de aproximativ 11 ani. Am avut evoluții bune, am avut stagnări și am făcut greșeli. Învăț din greșelile mele constant, așa am reușit să dezvolt și să îmbunătățesc o metodă de antrenament prin care să-mi înțeleg mai bine corpul.

 

Am învățat să devin mai eficient și să-mi ating obiectivele generale: să fiu sănătos, să evit accidentările, să îmi dezvolt un corp armonios, să aduc tonusul obținut prin exerciții în viața de zi cu zi, iar psihologic să am mai multă încredere în mine.

 

Aplic metoda pe care am dezvoltat-o cu oamenii cu care lucrez, caut să o personalizez, să o îmbunătățesc, să maximizez reușitele fiecăruia și, în final, să ne atingem obiectivele împreună.

VREAU SĂ ÎNCEP!
image
insta
tiktok
wapp