IT NEVER GETS EASIER.
YOU JUST
GET STRONGER!

Vrei să faci primii pași în sala de fitness, dar nu știi de unde să începi? Sau deja te-ai apucat de un plan, dar ți se pare că stagnezi? Ai nevoie de motivație suplimentară?

SCRIE-MI!

Despre mine

Salut,

sunt Alex Rizea, sportiv natural, antrenor personal de fitness, competitor în culturismul natural, pasionat de fitness, culturism, fotbal, literatură și psihologie, așadar o să avem niște discuții interesante în pauzele dintre exerciții.

Anul 2023 a fost bun pentru mine în ceea ce privește competițiile de culturism. Am ieșit campion INBA 2023 (federație de culturism natural) la categoria Men's Athletik și locul II la categoria Classic Physique.

Citește mai mult

Ce servicii ofer

Alexandru Rizea antrenandu-se in sala de fitness

Antrenamente în sală

Sala StayFit Titulescu (Basarab)

Alex Rizea

Antrenamente online

Să te antrenezi 1 la 1 într-o sală de fitness cu un antrenor prezintă beneficii considerabile. Însă uneori poate fi mai eficient să te antrenezi cu un antrenor online, dacă nu ai de ales altfel.

Antrenamente la domiciliu

Fiecare program de antrenament este creat special pentru tine, luând în considerare obiectivele tale, nivelul de fitness și orice restricții individuale.

Antrenamente 1 la 1 Online

Vrei să te antrenezi, dar te simți mai confortabil în spațiul tău personal? Sau poate ai un program aglomerat și vrei să maximizezi fiecare minut? Simți că ai nevoie de un ghid pas cu pas? Alătură-te mie pentru sesiuni de antrenament online 1 la 1, în direct, pentru a te asigura că obții cele mai bune rezultate în timp real!

Consultanță Elite Fitness

În lumea complexă a fitness-ului și nutriției, găsirea direcției corecte poate fi adesea copleșitoare. De aceea, îți ofer șansa unică de a beneficia de o sesiune de consiliere GRATUITĂ de 30 de minute, prin apel telefonic, cu mine.

Închide prezentarea

Descarcă GRATUIT „Ghidul: nutriție și antrenament”

Completează cu adresa de email și vei primi în câteva secunde „Ghidul: nutriție și antrenament”

Prin apăsarea butonului "Descarcă" confirmi că ești de acord cu Politica de confidențialitate.

Calculator rată metabolică

Metabolism bazal (BMR), reprezintă cantitatea minimă de energie consumată (kcal/kJ) de corpul uman pentru a ne ţine în viaţă, când se află în stare de repaos complet, cu o activitate psihică normală, într-un mediu cu temperatură neutră şi cu inactivitate a sistemului digestiv. 

Metabolismul bazal poate fi asemănat cu cantitatea de energie necesară corpului uman pentru a dormi în pat toată ziua.

Metabolismul bazal este factorul principal pentru a determina numărul de calorii necesare pentru a te menţine la o anumită greutate sau pentru a slăbi un anumit număr de kilograme.


Atenție! calculatorul RMB este relativ și nu îți poate măsură cu exactitate nivelul! Îl poți folosi doar cu scop orientativ!

Motive să alegi un antrenor personal

icon

Motivație și disciplină

Un antrenor personal poate fi sursa ta de motivație și responsabilitate. Atunci când știi că antrenorul tău te monitorizează, vei fi mai puțin tentat să ratezi antrenamentele.

icon

Monitorizare și progres

Un antrenor personal poate urmări progresul și îți poate oferi feedback constant, adaptând programul de antrenament în funcție de nevoile și obiectivele stabilite împreună.

icon

Distracție și conexiune socială

Exercițiile alături de un antrenor personal pot fi distractive și pot crea o atmosfera plina de energie pozitivă și competitivitate pozitivă.

Închide prezentarea

Cele mai recente articole

image
insta
tiktok
wapp