Antrenamente online

Antrenamente Online – Te învăț cum să devii propriul tău antrenor! 💪❤️

Salut! Dacă ai ajuns aici, înseamnă că ești gata să preiei controlul asupra antrenamentelor tale, fie că ești acasă sau la sală. Și ghici ce? Nu ești singur în asta! Sunt aici să te ajut să-ți creezi propria rutină și să-ți ofer îndrumare când ai nevoie.🔥💪

Iată ce-ți ofer:

  • Ghidul tău personal: Discutăm chestionarul pe care-l vei completa ca să-ți înțelegi mai bine corpul și nevoile lui.

  • Rutina ta, adaptată ție: Sugestii de exerciții și planuri de nutriție care să se potrivească ritmului tău. Și da, toate acestea vin cu videoclipuri explicative pentru fiecare exercițiu!

  • Prietenul tău la celălalt capăt al liniei: Ai o nelămurire sau pur și simplu vrei să împărtășești o reușită? Sunt aici pentru tine oricând.

  • Săptămânal, facem check-in: Hai să vedem împreună ce a mers bine, unde putem ajusta și cum te simți; facem schimb de idei, analizăm dozările și exercițiile.

Ofertă preț: 450 lei/lună

TESTIMONIAL: ADI VORBEȘTE DESPRE CUM A SLĂBIT DE LA 100KG LA 80KG ÎN 4LUNI

TESTIMONIAL: IARDENA VORBEȘTE DESPRE CUM A FĂCUT DIN EXERCIȚII UN LIFESTYLE

Cum se desfășoară antrenamentele online?

De ce și când ar trebui să ne antrenăm împreună online?

dacă nu ești suficient de motivat/ă să te apuci de treabă și zici mereu că de lunea viitoare…

dacă vrei să te ghidezi după un plan coerent și bine explicat, care garantează rezultate

dacă nu ești suficient de motivat/ă să te ții de treabă

dacă deja te ții de un plan, dar te-ai plafonat

dacă te antrenezi de ceva vreme și ești gata să încerci o abordare nouă

dacă vrei să slăbești, „să te îngrași” sau să începi un stil de viață sănătos, ghidat de reguli clare

Cele mai frecvente întrebări

Cum se desfășoară un antrenament online?

Este la alegerea ta! 

 

Dacă ești la început de tot, putem construi un plan de exerciții cu doar câteva mijloace din confortul casei tale. 

 

Dacă faci exerciții deja la sala de fitness sau vrei să începi direct la sală exercițiile, atunci putem avea o abordare mai largă în funcție de obiectivele pe care le vom stabili împreună.

Cum știu cum să execut un exercițiu din plan care îmi e necunoscut?

Toate materialele (planul de exerciții, planul de mese, chestionarul, video cu exerciții, obiective generale și săptămânale ș.a.m.d.) sunt încărcate într-un drive unde avem acces doar noi doi. 

 

Fiecare amănunt legat de dozarea exercițiilor, feedback despre senzația de oboseală, efort, complicații în timpul antrenamentului sunt consemnate într-un fișier specific din drive și sunt discutate pe parcurs.

 

Cum participă antrenorul la antrenamentul clientului?

Exercițiile care sunt solicitate de antrenor sau cele care îți dau bătăi de cap vor fi filmate și discutate ulterior într-un call video care are loc la sfârșitul fiecărei săptămâni. 

 

Așadar feedback-ul constant, dublat de materiale video ajută la crearea unei conexiuni puternice între client și antrenor.

Cum se apreciază evoluția?

La sfârșitul fiecărei luni tragem linie și analizăm evoluția din mai multe puncte de vedere: după compoziția corporală; dezvoltarea capacităților motrice; îmbunătățirea posturii; sau alte obiective specifice pe care le stabilim la începutul colaborării și pe parcurs.

Hai să discutăm! 🤝

Fie că ești pregătit să începi această călătorie sau doar vrei să afli mai multe detalii, aș vrea să aud de la tine. Vrei sfaturi, ai întrebări sau pur și simplu vrei să spui "salut"? Ești la un mesaj distanță!

Prin apăsarea butonului "Trimite" confirmi că ești de acord ca acest site să stocheze informațiile trimise de mine, astfel încât să poată răspunde la întrebarea mea. Consultă Politica de confidențialitate.

image
insta
tiktok
wapp