Antrenamente la domiciliu

De ce să alegi antrenamentele la domiciliu?

Bine ai venit pe pagina antrenamente la domiciliu! 💪❤️

Transformă-ți viața prin fitness personalizat! 😎 💪

Cred că fiecare persoană merită să aibă acces la un stil de viață sănătos și activ, indiferent de locația sa. Sunt aici pentru tine, pentru a-ți aduce antrenamente personalizate și profesionale direct la ușa ta. 🔥💯

 

  •  Antrenamente personalizate: Fiecare program de antrenament este creat special pentru tine, luând în considerare obiectivele tale, nivelul de fitness și orice restricții individuale.

  •  Confortul casei tale: Nu mai este nevoie să te deplasezi la o sală de fitness. Voi veni eu la tine, astfel încât să poți face exerciții în confortul propriului tău mediu.

  •  Experiență profesională: Am o vastă experiență în industria fitness-ului și sunt dedicat să te ajute să-ți atingi obiectivele. Aruncă un ochi pe canalele mele de social media ca să te convingi.

 

Ofertă preț: 

8 ședințe - 960 lei

12 ședințe - 1200 lei

Cum Funcționează?

Contactează-mă!

Ia legătura cu mine, stabilim o discuție telefonică pentru a discuta despre obiectivele tale în fitness.

Evaluarea

Vom efectua o evaluare inițială a nivelului tău de fitness și vom discuta despre planurile și nevoile tale. Indiferent dacă vrei să slăbești, să pui masă musculară sau să te menții și să tonifiezi anumite zone corporale.

Plan Personalizat

Vom crea un plan personalizat care să se potrivească obiectivelor și programului tău.

Antrenament și Progres

Vom începe antrenamentele, contorizăm și monitorizăm toate detaliile. Vom nota exercițiile și dozarea pe repetări și timp. Vom crea o bibliotecă cu video-uri ca să analizăm și discutăm tehnica. Toate acestea pentru ca tu să obții rezultatele dorite!

Contactează-mă astăzi!

E timpul să începi o călătorie către un stil de viață mai sănătos și mai activ. Contactează-mă astăzi pentru a stabili prima ta sesiune de antrenament sau pentru mai multe informații, mi-ar plăcea să discutăm mai multe despre tine.

Prin apăsarea butonului "Trimite" confirmi că ești de acord ca acest site să stocheze informațiile trimise de mine, astfel încât să poată răspunde la întrebarea mea. Consultă Politica de confidențialitate.

image
insta
tiktok
wapp