Alex Rizea

Alex Gîjiu - Primul concurs - experiența

Înapoi la articole

Sunt fan și încurajez scrisul de orice fel, jurnal, proză, poezie pentru ajutorul pe care această metodă îl pune în introspecția individului. Așa că le-am zis clienților mei: ok, haide să scriem ceva personal pentru fiecare despre relația cu sportul, exercițiile fizice… Astfel sper să iasă o serie de texte nesfârșite din partea lor, care să întărească relația cu ei înșiși și să aducă o notă de motivație cititorilor.

Cum aș putea descrie experiența după primul concurs? Este destul de greu de explicat în cuvintele, emoțiile și sentimentele pe care le simți atunci când pășești pe scenă. După ce te pregătești, muncești din greu, suferi, și la final simți că înnebunești, ajunge și momentul în care fiecare secundă de efort, este răsplătită!

 

De la momentele grele în care simțeam că vreau să renunț, că nu mai pot, foamea și oboseala își spuneau cuvantul, la momentul mult așteptat și anume deznodământul!

 

Momentul în care am pășit pe scenă, a fost unic, mă simțeam ca într-o secvență dintr-un film, inima îmi bătea tare, auzeam totul încet, îmi auzeam doar pulsul în ureche și foarte încet cum juriul îmi spunea ce poziții să fac.

 

După ce experiența de competitor s-a încheiat cu succes, am experimentat și momentul când a trebuit să-mi susțin echipa, să am grijă de ei, să le fac poze și să-i încurajez. Lucru pe care cred că l-am făcut foarte bine, dându-le curaj pentru a se lupta cu ceilalți concurenți.

 

Mă bucur că am putut participa la acest concurs! La anul o să fiu și mai bun, și mai pregătit și sper chiar la un loc mai bun. Succes!

 

PHOTO-2023-10-24-14-05-09.jpg

image
insta
tiktok
wapp