Andreea - După 1 an și jumătate de sală și exerciții

Înapoi la articole

Sunt fan și încurajez scrisul de orice fel, jurnal, proză, poezie pentru ajutorul pe care această metodă îl pune în introspecția individului. Așa că le-am zis clienților mei: ok, haide să scriem ceva personal pentru fiecare despre relația cu sportul, exercițiile fizice… Astfel sper să iasă o serie de texte nesfârșite din partea lor, care să întărească relația cu ei înșiși și să aducă o notă de motivație cititorilor.

De cât timp faci exerciții fizice?

Am început să fac sport regulat de aproximativ 1 an și jumătate.

Care este cel mai profund gând la care te poți gândi atunci când vorbești despre motivul pentru care te-ai apucat de exerciții?
 


Mi-am dorit inițial să slăbesc, să fiu o femeie înaltă și slabă, clasicul societății zilelor de astăzi. După ceva timp am înțeles că trupul de femeie slabă nu este cel pe care mi-l doream. Am descoperit că îmi doream să fiu definită, să am brațele ușor formate, spatele să fie conturat, iar coapsele ușor sculptate. E ușor să fii slab fără forme, dar e sfâșietor să muncești zilnic pentru a ajunge la un tipar de corp mult dorit.

Ce obiceiuri s-au schimbat? Vechea viață vs noua viață

Nu s-au schimbat anumite obiceiuri, ci întreaga viață: alegerile alimentare, prioritizarea meselor, rutina zilnică care include antrenamentele fizice, participarea la diferite competiții sportive prin întreaga Românie, încoronarea muncii depuse prin urcarea pe podium, formarea noilor cunoștințe care practică sport, gândirea per-ansamblu. Din vechea viață pot spune că a rămas locuință și mobilierul 🥺

Cum ai putea defini experiența acumulată de când ai început exercițiile până în prezent?

Aș reliefa că socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg. Când pornim în lumea sportului, inițial ne fixăm anumite obiective care de cele mai mult ori sunt nerealiste, să arătăm în 6 luni cum arată anumiți atleți care au poate 6 ani de experiență în spate. Așadar, înveți să devii realist cu tine, să ai răbdare , să fii perseverent și să îți fixezi obiective umane realizabile.

Ce fel de exerciții/sporturi practici și ce îți place cel mai mult la ele? exerciții preferate, abordări, de ce?

Practic un mixt de sporturi: sportul cu obstacole, alergare de tip trail și fitness. Am decis să am o nișă ușor extinsă fiindcă fiecare sport mă formează diferit. Sportul cu obstacole mă montează prin a îmi depăși condiția actuală, din alergatul trail învăț să mă coordonez în alergare și că nu trebuie să abandonez cursa, iar prin intermediul fitnessu-lui îmi sculptez trupul pentru a ajunge la forma dorită.
Nu exista ceva preferat, fiecare categorie sportivă pe care o practic este unica în felul său.

Care e obiectivul cel cel mai mare în ceea ce privește compoziția corporală? cum vrei să arăți?

Am ca obiectiv ca procentul de grăsime corporală sa fie cuprins între 18-20%, iar musculatura ușor conturată. Femeile definite vor fi tot timpul frumoase, nu negați asta! Și nu, nu sunt masculine!

Cum te vezi peste 1 an sau 2, psihologic și fizic?


Ținând cont că fac pași spre cei 30 de ani, am ca scop să arăt de cel puțin 25 😇. Înaltă, cu forme, dar definită, cu un procent de grăsime corporală scăzut (poate 18% cu puțină voință, sper să nu se împotrivească prăjiturile).
Hmm, psihologic sper să fiu puțin mai bine montată, cu mai multă încredere în mine, la fel de aventurieră și dornică de evoluție ca și în prezent sau poate mai mult dacă se poate, rămâne un mister 🥺.

AirBrush_20231004141625.jpg

 

AirBrush_20231023121523.jpg

 

 

001-DacWarrior(2)-0503.jpg

 

IMG_20231018_075125.jpg

image
insta
tiktok
wapp